heart2heart
contact

Contact

We vinden het leuk om van je te horen! Vul onderstaand formulier in of mail naar: info@heart2heart.nl

neem contact met ons op!

contact

meewerken?

Heart2Heart heeft geen bestaansrecht zonder de inzet van onze vrijwilligers. We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die samen met ons de schouders eronder willen zetten. Je zult merken dat je als vrijwilliger zult worden gezegend wanneer je anderen gaat dienen met de talenten die God specifiek aan jou heeft gegeven. Zo kun je op jouw plek Gods hart delen met anderen!

Als jouw hart sneller begint te kloppen bij de gedachte om mee te werken met Heart2Heart, stuur dan een berichtje via bovenstaand contactformulier!

Voor het meewerken bij bepaalde activiteiten van Heart2Heart moeten we een Verklaring Omtrent Gedrag aanvragen.
Heart2Heart kan dit kosteloos voor haar medewerkers regelen.
In ons vrijwilligersbeleid en de gedragscode (vrijwillige) medewerker kun je lezen wat ons beleid aangaande onze vrijwilligers is.

Vrijwilligersbeleid
Gedragscode (vrijwillige) medewerker

ZOMERWEEK 2021

Andere werkwijze
Omdat we de Zomerweek dit jaar samen met de Betteld organiseren, zijn er t.a.v. de vrijwilligers met name minder medewerkers nodig op de kinder- en tienergroepen. Dit komt doordat Megakids en Royal Adventure hier verantwoordelijk voor zijn. Degenen die een plekje op de Betteld hebben geboekt, kunnen op het inschrijfformulier aangeven waarbij ze zouden willen meewerken. Je kunt ook aangeven of je mee zou willen werken bij Megakids of Royal Adventure. Dit zal echter niet via Heart2Heart lopen.

Dit jaar kun je (door Corona) dus helaas niet meewerken tijdens de Zomerweek wanneer je geen plekje op de Betteld hebt.