Heart2Heart

Raak betrokken

Steun Heart2Heart

Heart2Heart is een stichting die samen met haar hartsvrienden het verlangen heeft om het Lichaam van Christus toe te rusten en te activeren. Zo kan Gods Kerk groeien in intimiteit, identiteit en autoriteit en heeft daardoor invloed in de samenleving.

Iedere nieuwe hartsvriend, die Heart2Heart voor minimaal 15 euro per maand ondersteunt, krijgt het boek ‘De Heilige Geest, wie Hij is en wat Hij doet’ gratis thuis gestuurd. 

Daarnaast krijg je nog meer:
– Ieder nieuw boek van Gerard en Lydia de Groot gratis thuisgestuurd.
– Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
– Je kunt je als een van de eersten aanmelden voor evenementen.

Als vriend ben je betrokken bij onze missie om Gods hart van liefde bij mensen te brengen zodat zij veranderen van binnenuit en gaan schitteren! Daarnaast zaai je mee in de diverse projecten die wij ondersteunen.

Sponsorplan Heart2Heart Zomerweek 2022

Er is een boodschap tot ons gekomen dat juist voor (eenouder)gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0-17 jaar de Zomerweek 2022 erg prijzig is. Het gevolg daarvan is er vanaf te zien om naar de Zomerweek te komen, terwijl juist voor onze kinderen en tieners deze week van ‘levensbelang’ is. Daarom hebben we een sponsorplan bedacht. We willen (eenouder)gezinnen hiermee steunen en een zetje in de rug geven om toch te komen en de Heer voor de financiën te vertrouwen!

Doel: €5000,-

0%

Het doel is om 100 kinderen/tieners te sponseren voor €50.- p.p.
Zo willen we (eenouder)gezinnen helpen om een onvergetelijk Zomerweek te beleven. Doe jij mee?

Sponsor een gezin!

  • Voor €50,- kan jij een kind van een (eenouder)gezin sponsoren! Help gezinnen die anders niet zouden kunnen komen. De gezinnen zullen je dankbaar zijn.

  • Ken jij een (eenouder)gezin die voor dit sponsorplan in aanmerking komt, maakt hen hierop attent en nodig hen uit om naar de Zomerweek te komen!

  • Wellicht ga jij deze keer niet naar de Zomerweek. Maar door jouw gift zaai jij in de toekomst van onze kinderen en ben je toch betrokken!

Ik wil gesponsord worden!

  • Geef aan als jij als (eenouder)gezin gesponsord wilt worden voor een of meerdere kinderen/ tieners. Schroom niet! Vul het formulier op de website in en wij zullen daarna z.s.m. contact met je opnemen.

  • Wees er snel bij, want vol is vol!

Gegevens Heart2Heart

IBAN: NL66RABO0349859922

BIC: RABONL2U

Tenaamstelling: Stichting Heart2Heart

Plaats: Rotterdam

ANBI: 86748765

KVK: 76686965

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube om op de hoogte te blijven van Heart2Heart!