Droomfonds Heart2Heart:
kinderen en tieners gratis!

Het verlangen van Gerard & Lydia en Heart2Heart is dat alle kinderen en tieners de komende jaren gratis de Zomerweek kunnen beleven.

De droom voor kinderen

Tijdens de voorbereiding van de Heart2Heart Zomerweek, kregen Gerard en Lydia een sterk verlangen in hun hart: ‘Ieder kind en iedere tiener die ons is toevertrouwd, moet vrije toegang krijgen om dit mee te maken.’ Daarom hebben we een Droomfonds geopend. De donaties die hierin gezaaid worden, maken het mogelijk dat kinderen en tieners (t/m 16 jaar) gratis deel kunnen nemen aan deze onvergetelijke week.

Getuigenissen

De Zomerweek is al jarenlang een enorme zegen voor kinderen en tieners. Ook het afgelopen jaar waren er zulke krachtige getuigenissen: keuzes voor Jezus, levens die hersteld zijn, hoop in plaats van depressie, goede vriendschappen én God persoonlijk dichtbij ervaren. Door alle ruimte te geven aan de Persoon en het werk van de Heilige Geest, gebeuren er steeds weer grote wonderen en worden jonge levens radicaal veranderd. Velen kunnen getuigen van de bijzondere aanrakingen van Jezus en de blijvende impact op het leven van de kinderen en tieners.

Met het Droomfonds kan onze jonge generatie al op jonge leeftijd Gods hart ervaren, gaan schitteren voor Jezus en Zijn Koninkrijk ontdekken en uitleven. En daar kun jij ook deel van zijn!

Video afspelen

Wanneer heel veel mensen zaaien en investeren in deze waardevolle generatie, scheppen we samen de ruimte voor hen om ongehinderd Vader God te vinden, te ontmoeten en Zijn Koninkrijk te ervaren.

Help je ook mee?

Met het Droomfonds krijgen onze kinderen en tieners gratis toegang tot deze onvergetelijke week! We willen je vrijmoedig vragen me te bidden én te geven en met ons te zaaien én te oogsten. Alle bedragen, klein en groot, zijn zeer welkom. Help je mee?

Meer van

Heart2Heart

Op de hoogte blijven van het Droomfonds?

Stichting Heart2Heart heeft als bediening het verlangen de kerk in de volle breedte te helpen om het hart van God te (leren) kennen en te (leren) ervaren. Dit doen wij door onderwijs, evenementen en conferenties.

Wil je op de hoogte blijven van het Droomfonds, onze activiteiten en Gerard en Lydia? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief zodat we je via mail op de hoogte kunnen houden van het laatste nieuws rond Heart2Heart, haar activiteiten en Gerard en Lydia de Groot!