Heart2Heart

Meewerken

Bouw jij met ons mee?

Geen conferenties zonder de
inzet van onze toffe vrijwilligers.

De conferenties kunnen alleen georganiseerd worden dankzij onze talloze vrijwilligers. In hele diverse teams zijn ze al maanden van te voren bezig om alles voor te bereiden. We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die samen met ons de schouders eronder willen zetten. Je zult merken dat je als vrijwilliger zult worden gezegend wanneer je anderen gaat dienen met de talenten die God specifiek aan jou heeft gegeven. Zo kun je op jouw plek Gods hart delen met anderen! Sommige functies zijn alleen voor de Zomerweek, maar een aantal ook voor door het jaar heen.

Klik op een van de links om naar de vacatures te komen:

Wij zoeken kinderwerkers!

Wil jij deel uitmaken van het het feest dat we met de kinderen, elkaar en God gaan beleven? We hebben nog plaats voor kinderwerkers bij de leeftijden van 9-11 jaar! Je bent van harte welkom om ons te helpen.

Singleconferentie (Nov. 2022)

Catering

Heb jij en klik met het serveren en voorbereiden van maaltijden? Help dan mee bij de Catering tijdens de Singleconferentie!

Parkeerwacht

Hand- en spandiensten

Welkomstteam

Zomerweek 2023 (Begin augustus 2023)

Kinderwerk

Zonder kinderwerkers kan de Zomerweek niet doorgaan! We kunnen nog vele handen gebruiken in iedere groep. Kom helpen en je zult zeker gezegend worden!

Cameraman/vrouw

Tijdens de Zomerweek worden de samenkomsten gefilmd. Is filmen jouw ding? Meld je dan aan voor het mediateam.

BHV/EHBO

Heb je een EHBO of BHV diploma? Help dan mee in de zorg voor veiligheid! In iedere groep hebben we BHV-ers en EHBO-ersnodig!

Catering

Heb jij en klik met het serveren en voorbereiden van maaltijden? Help dan mee bij de Catering tijdens de Zomerweek!

Overige vacatures

Communicatie

Als medewerker communicatie ben je de contactpersoon naar het marketingbureau. Je brengt alle lijntjes bij elkaar: sociale media, contentagenda, website en communicatie naar buiten.

Voor het meewerken bij bepaalde activiteiten van Heart2Heart moeten we een Verklaring Omtrent Gedrag aanvragen.
Heart2Heart kan dit kosteloos voor haar medewerkers regelen.
In ons vrijwilligersbeleid en de gedragscode (vrijwillige) medewerker kun je lezen wat ons beleid aangaande onze vrijwilligers is.

Beleid vrijwillige medewerkers
Gedragscode (vrijwillige) medewerker