Blogs

Onderwijs en verhalen

No worries!

31 januari 2022

De laatste weken zijn zo druk geweest en de Amaryllis stond nog zo mooi in het kerststuk dat ik gisteren het laatste stukje kerst pas uit de woonkamer heb gehaald. Als kind vond ik januari altijd zo koud, stil en ongezellig. En dit jaar voel ik dat eigenlijk ook wel weer een beetje zo. In die stilte hangt de vraag ‘wat zal dit nieuwe jaar ons brengen?’

Skiles

25 april 2021

Het ultieme gevoel van vrijheid, van sprankelen van leven en energie, waar denk jij dan aan? Voor mij is er niets zo heerlijk dan in de bergen op de ski’s te staan. De zon schijnt, de sneeuw is knisperend vers, de pistes oneindig en het uitzicht adembenemend!

Mijn vader en ik

25 april 2021

Mijn ouders hadden vroeger in de achterkamer van die robuuste donkerbruine houten planken aan de muur die als boekenplanken dienden. Het was de tijd van donkerbruin meubilair, oranje kleedjes en donkergroene muren.

She’s got her fathers eyes

25 maart 2021

Afgelopen week voelde ik me ineens weer een jong tienermeisje dat alleen op haar zolderkamer in een afgedankte bruin leren stoel muziek zat te luisteren. We hoorden een muziekstuk van vroeger en gingen vervolgens samen op YouTube op zoek naar muziek uit onze jeugd.