Oprichters en bestuur

Oprichters

Op 17 december 2019 is Stichting Heart2Heart bij de notaris opgericht.  Het was een bijzonder moment, vooral ook omdat Jan Sjoerd Pasterkamp als oprichter aanwezig was. Niet lang na de oprichting van Heart2Heart is Jan Sjoerd op 75 jarige leeftijd overleden.

Zoals je kunt lezen in het stukje geschiedenis van de Zomerweek is Jan Sjoerd al lang geleden betrokken geraakt bij de Zomerweek. We vinden het een voorrecht dat zijn geestelijke DNA deel uitmaakt van het fundament van de stichting.

Verder is ook Wilkin van de Kamp oprichter van de stichting. Hij is sinds 2011 betrokken bij de Zomerweek, die later de naam Vrij Zijn Zomerweek kreeg. Ook het DNA van Vrij Zijn is een geweldig voorrecht om in het fundament te hebben.

De derde oprichter is Gerard de Groot, ook hij is al vanaf de jaren 90 betrokken bij de Zomerweek die destijds de Herstelweek werd genoemd.

over ons 1

Kernteam Zomerweek

Gerard en Lydia hebben ervoor gekozen om de Heart2Heart Zomerweek niet alleen geestelijk en praktisch te dragen met het bestuur. We hebben de bedieningen die de Zomerweek al jarenlang mee helpen bouwen en een vertrouwd gezicht hebben gegeven, gevraagd om plaats te nemen in het kernteam.

Liesbeth Mandemaker (hoofdcoördinator kinderen), Pieter en Kyra Zwart (hoofdcoördinatoren tieners), Martin en Karin Koornstra (hoofdcoördinatoren jeugd) en Jan en Marijke Pool (vaste spreker en gastheer) maken deel uit van dit bedieningenteam. Hun geestelijke bijdrage en input zijn tot grote zegen en zeer verrijkend voor de Heart2Heart Zomerweek. We zien er met elkaar naar uit om onze schouders eronder te zetten en de Zomerweek tot blijvende zegen voor Nederland te bewaren.

Een vrolijk hart bevordert een goede gezondheid,
een sombere geest verzwakt het lichaam.

Spreuken 17:22 – NBV

Bestuur

John & Georgette Engel

John Engel

Jerian

Jerian Verbeek

AJanen Erna

Aart-Jan Schot

space12

Frans de Jong; raad van advies