Single Conferentie
15 & 16 november 2024

Het boeken voor de Single Conferentie via de website is niet meer mogelijk.
Wil je nog deelnemen, dan kan je bij de receptie de ticketprijs à 25 euro pinnen.

Tijdens deze conferentie willen we jou bemoedigen, toerusten en bekrachtigen.
Je bent van harte welkom!

Speciaal voor singles

Meld je aan

Ben jij single of opnieuw single geworden? Verlang je ernaar om als overwinnende single te leven in deze uitdagende tijd? Kom dan naar de single conferentie op 15 en 16 november 2024 in Amersfoort! Lunch is inbegrepen. Helaas kunnen we geen rekening houden met diëten.

De single-conferentie vindt plaats in samenwerking met Rafaël Amersfoort op:

Vrijdag 20.00-21.30 uur (deur open 19.30 uur)
Zaterdag 10.30-21.00 (deur open 10.00 uur)

Rafaël Amersfoort, Kosmonaut 2

De kerk en singles

Gratis e-book

In dit gratis e-book kun je het voorwoord van het boek ‘Gods hart voor singles’ lezen. Daarnaast het hoofdstuk dat speciaal is geschreven voor de Kerk en gemeenteleiders. Het bevat tips en aandachtspunten om singles weer in ere te herstellen in de Gemeente van Jezus Christus. Singles zijn te lang een veelal ongeziene en ongehoorde groep binnen de Kerk geweest. Zij zijn compleet, moedig en waardevol!

15 & 16 nov.

Ben je erbij?


Vrijdag 15 november
20.00-21.30 uur:
Gerard en Lydia de Groot

Zaterdag 16 november
10.30-12.30 uur:
Nathan den Besten

13.30-17.00 uur
Interactief programma
seminar Jacoline de Bakker

19.00-21.00 uur
Gerard de Groot

Thema: Singles en gezonde grenzen

Onderwijs – Aanbidding – Connecten

Diverse boeiende sprekers zullen jou bemoedigen en aanvuren om in Gods kracht te bewegen op de plek die de Heer jou in Zijn Koninkrijk en kerk heeft gegeven!
Inspirerende samenkomsten, krachtige aanbidding, persoonlijk gebed, seminars/workshops, eten met elkaar… en natuurlijk veel gezelligheid in het ontmoeten van elkaar!

Jouw opgave omvat deelname aan beide dagen, koffie & thee en een lunch op zaterdag. Helaas kunnen we geen rekening houden met verschillende diëten. Mocht je een dieet hebben, voel je dan vrij om je eigen lunch mee te nemen. De ticketprijs is 25 euro per persoon.

Nieuw boek

Gods hart voor singles

In dit boek geven Gerard en Lydia een in alle openheid en kwetsbaarheid een kijkje in hun persoonlijk leven. En ze doen een oproep aan jou als single om te leven vanuit de liefde en kracht van Gods Geest, radicaal voor God en Zijn Koninkrijk.

Meer van

Heart2Heart

Zomerweek

Meer info

Onze droom

Meer info

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze single conferenties en andere activiteiten? Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat je steeds het laatste nieuws van Heart2Heart in je inbox krijgt!