Heart2Heart

Singleconferentie

11 t/m 12 november 2022

De eerste Heart2Heart Singleconferentie in Veenendaal!

Naam(Vereist)

De eerste singleconferentie zal plaatsvinden vanaf vrijdagavond 11 november t/m zaterdagavond 12 november 2022 in Veenendaal: Schutterij 10.

Ben jij single of opnieuw single geworden? Verlang je ernaar om als overwinnende single te leven in deze uitdagende tijd? Kom dan naar deze unieke conferentie!

Houd de nieuwsbrief en socials in de gaten voor het programma, deel het event in jouw communitygroepen en meld je aan!

Wat kan je verwachten?

Onderwijs

Aanbidding

Connecten

De conferentie is gratis, inclusief koffie & thee plus een lunch op zaterdag.

Compleet – Moedig – Waardevol

God is de singles in Zijn Kerk niet vergeten!

Eerherstel

In veel gemeenten weet men niet goed raad met singles en dat is een belangrijke reden waarom singles steeds minder naar de kerk komen. Zij ervaren ook dat medechristenen hen vaak zien als mensen die ‘iets’ nog niet zijn, namelijk ‘getrouwd’. Wij geloven dat God de singles in ere wil herstellen en dat Jezus’ Kerk singles gaat zien zoals God hen ziet: compleet, moedig en waardevol!

Verlangen

Wij verlangen ernaar om singles te bemoedigen, toe te rusten en te bekrachtigen in hun wandel met Jezus, zodat singles:

  • Gods hart gaan ervaren
  • Een Geest-vervuld leven gaan leiden
  • Zichzelf gaan zien zoals God hen ziet
  • Gaan wandelen in geestelijke autoriteit
  • Hun specifieke opdracht vervullen.

Kortom: dat zij gaan schitteren voor Jezus!

Over het boek:

Gods hart voor singles

‘Aanvankelijk begonnen wij te schrijven voor de groep singles zoals wij dat zelf waren. Maar terwijl we ons steeds meer verdiepten in het leven van de hedendaagse single, begrepen we al snel dat deze doelgroep veel groter is. In Nederland is 1 op de 3 huishoudens een eenpersoonshuishouden. De vele echtscheidingen, het feit dat mensen steeds ouder worden en alleen overblijven na een overlijden, maar ook dat de mens in toenemende mate worstelt met zijn of haar identiteit, zijn hier debet aan.

Jarenlang zijn wij beiden single geweest – we trouwden pas toen we 44 en 45 jaar waren – we hebben de uitdagingen van het single zijn doorleefd. We hebben de moeiten, pijn en teleurstellingen van het leven als single gekend, maar ook de voordelen, de mooie en avontuurlijke kanten. Met de vele vragen waarmee singles vandaag te maken hebben, hebben ook wij geworsteld. Talloze lessen hebben wij in die jaren geleerd. Ze zijn te kostbaar geweest om ze niet te delen met anderen. We hebben er bewust voor gekozen om verhalen uit ons eigen leven te vertellen. In alle openheid en kwetsbaarheid willen we de lezer(s) een kijkje geven in ons persoonlijk leven. Bedoeld om geloof te bouwen, lessen te illustreren, singles te zegenen en God te eren. Voor ons zijn de bijbel en Gods richtlijnen altijd ons fundament en uitgangspunt geweest. Dat geldt ook voor dit boek.’

Gerard en Lydia

Geef je hier op voor de Singleconferentie!

Ben jij single of opnieuw single geworden? Verlang je ernaar om als overwinnende single te leven in deze uitdagende tijd? Kom dan naar deze unieke conferentie!

Naam(Vereist)