Singleconferentie
10 & 11 november 2023

Tijdens deze conferentie willen we jou bemoedigen, toerusten en bekrachtigen. Je bent van harte welkom!

Speciaal voor singles

Meld je aan

Ben jij single of opnieuw single geworden? Verlang je ernaar om als overwinnende single te leven in deze uitdagende tijd? Kom dan naar de singleconferentie op vrijdagavond 10 november en zaterdag 11 november in Nijkerk!

Nieuw boek

Gods hart voor singles

In dit boek geven Gerard en Lydia een in alle openheid en kwetsbaarheid een kijkje in hun persoonlijk leven. En ze doen een oproep aan jou als single om te leven vanuit de liefde en kracht van Gods Geest, radicaal voor God en Zijn Koninkrijk. 

10 & 11 november

Ben je erbij?

Thema: Singles in beweging!

Onderwijs – Aanbidding – Connecten

Diverse boeiende sprekers zullen jou bemoedigen en aanvuren om in Gods kracht te bewegen op de plek die de Heer jou in Zijn Koninkrijk en kerk heeft gegeven!

Inspirerende samenkomsten, krachtige aanbidding, persoonlijk gebed, seminars/workshops, profetie, eten met elkaar… en natuurlijk veel gezelligheid in het ontmoeten van elkaar! Jouw opgave omvat deelname aan beide dagen, koffie & thee en een lunch op zaterdag. De ticketprijs is 25 euro per persoon.

Meer van

Heart2Heart

Zomerweek

Meer info

Onze droom

Meer info

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze singleconferenties en andere activiteiten? Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat je steeds het laatste nieuws van Heart2Heart in je inbox krijgt!