Hartsvrienden

Hartsvriend worden

Heart2Heart is een stichting die samen met haar hartsvrienden het verlangen heeft om het Lichaam van Christus toe te rusten en te activeren. Zo kan Gods Kerk groeien in intimiteit, identiteit en autoriteit en heeft daardoor invloed in de samenleving.

Niet alleen de Zomerweek!
In 2020 heeft Heart2Heart een online Zomerweek gemaakt en dit jaar zijn we bezig een fysieke zomerweek samen met de Betteld te organiseren. Maar omdat we vanwege Corona nog niets fysiek hebben kunnen doen, staan we voor grote financiële uitdagingen. Want naast de Zomerweek heeft Heart2Heart visie om meer te doen dan alleen de Zomerweek, we zullen in de komende tijd onderwijs gaan aanbieden, zowel fysiek als online. En daar is natuurlijk geld voor nodig…
We zijn daarom op zoek naar nieuwe hartsvrienden.

Boek voor nieuwe hartsvrienden
We nodigen je van harte uit om deel te worden van de bediening van Heart2Heart. Je kunt ons als hartsvriend ondersteunen met een vaste bijdrage aan ons werk. Iedere nieuwe hartsvriend die ons maandelijks of per kwartaal gaat ondersteunen, ontvangt een gratis boek naar keuze, geschreven door Gerard de Groot.

Hartsvriend worden? Vul dan via deze link het formulier voor nieuwe hartsvrienden in, je kunt op dit formulier ook aangeven welk boek je wenst te ontvangen.

______________________________________________________________

Maar…. een eenmalige gift is natuurlijk ook van harte welkom!

Dat kan door het formulier op deze pagina te gebruiken of een gift over te maken op NL 66 RABO 0349 8599 22 t.n.v. Stichting Heart2Heart, onder vermelding van ‘Gift’.

______________________________________________________________

ANBI

Heart2Heart is een stichting die de ANBI-status (algemeen nut beogende instelling) heeft. Daardoor zijn alle giften belasting aftrekbaar.

Hartsvriend worden? Vul dan via deze link het formulier voor nieuwe hartsvrienden in, je kunt op dit formulier ook aangeven welk boek je wenst te ontvangen.

GIVT app
Je kunt ons tevens vinden in de GIVT app en daar een donatie overmaken.

Eenmalige donatie

BedragNieuwsbrief

Op regelmatige basis schrijft Heart2Heart een nieuwsbrief, daarin kun je lezen over onze activiteiten, nieuwe uitgaven en ander nieuws. Zo mis je nooit meer de nieuwste weetjes.

Je kunt je hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief.