Hartsvrienden

Hartsvriend worden

Heart2Heart is een stichting die samen met haar hartsvrienden het verlangen heeft om het Lichaam van Christus toe te rusten en te activeren. Zo kan Gods Kerk groeien in intimiteit, identiteit en autoriteit en heeft daardoor invloed in de samenleving.

Gratis online Zomerweek
We hebben ervoor gekozen om de online Zomerweek gratis aan te bieden, zodat zoveel mogelijk mensen hem konden volgen. Heart2Heart is meer dan alleen de Zomerweek, we zullen in de komende tijd onderwijs gaan aanbieden, zowel fysiek als online. En daar is natuurlijk geld voor nodig…
We zijn daarom op zoek naar 500 nieuwe hartsvrienden.

Boek voor nieuwe hartsvrienden
We nodigen je van harte uit om deel te worden van de bediening van Heart2Heart. Je kunt ons als hartsvriend ondersteunen met een vaste bijdrage aan ons werk. Iedere nieuwe hartsvriend die ons maandelijks of per kwartaal gaat ondersteunen, ontvangt een gratis boek, geschreven door Gerard de Groot.

Hartsvriend worden? Vul dan via deze link het formulier voor nieuwe hartsvrienden in, je kunt op dit formulier ook aangeven welk boek je wenst te ontvangen.

______________________________________________________________

Maar…. een eenmalige gift is natuurlijk ook van harte welkom!

Dat kan door het formulier op deze pagina te gebruiken of een gift over te maken op NL 66 RABO 0349 8599 22 t.n.v. Stichting Heart2Heart, onder vermelding van ‘Gift’.

______________________________________________________________

ANBI

Heart2Heart is een stichting die de ANBI-status (algemeen nut beogende instelling) in aanvraag heeft. De verwachting is, dat we de ANBI status dit jaar zullen verkrijgen. Daardoor zullen de giften over 2020 belasting aftrekbaar zijn. We houden je op de hoogte via deze website en onze social media.

Hartsvriend worden? Vul dan via deze link het formulier voor nieuwe hartsvrienden in, je kunt op dit formulier ook aangeven welk boek je wenst te ontvangen.

Eenmalige donatie

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Straat

Postcode

Plaats

Land

Bedrag €*Nieuwsbrief

Op regelmatige basis schrijft Heart2Heart een nieuwsbrief, daarin kun je lezen over onze activiteiten, nieuwe uitgaven en ander nieuws. Zo mis je nooit meer de nieuwste weetjes.

Je kunt je hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief.