Vrienden

Vriend worden

Heart2Heart is een stichting die samen met haar vrienden het verlangen heeft om het Lichaam van Christus toe te rusten en te activeren. Zo kan Gods Kerk groeien in intimiteit, identiteit en autoriteit en heeft daardoor invloed in de samenleving.

Heart2Heart is een stichting die de ANBI-status (algemeen nut beogende instelling) in aanvraag heeft. De verwachting is, dat we de ANBI status dit jaar zullen verkrijgen. Daardoor zullen de giften over 2020 belasting aftrekbaar zijn. We houden je op de hoogte via deze website en onze social media.

We nodigen je van harte uit om deel te worden van de bediening van Heart2Heart. Je kunt ons ondersteunen met een vaste bijdrage aan ons werk. Dat kan maandelijks of bijvoorbeeld per kwartaal.
Een eenmalige gift is natuurlijk ook van harte welkom!

Als vriend(in) van Heart2Heart willen we je graag betrekken bij ons werk. Want wanneer God ons hart verandert, kunnen wij op onze beurt weer anderen raken waardoor ze van binnenuit veranderen. Zo kunnen we samen bouwen aan de zichtbaarheid van de Kerk in ons land!

Je kunt ons ondersteunen door een gift over te maken op
NL 66 RABO 0349 8599 22 t.n.v. Stichting Heart2Heart, onder vermelding van ‘Gift’. Of maak gebruik van het formulier op deze pagina.

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Straat

Postcode

Plaats

Land

Bedrag €*Nieuwsbrief

Op regelmatige basis schrijft Heart2Heart een nieuwsbrief, daarin kun je lezen over onze activiteiten, nieuwe uitgaven en ander nieuws. Zo mis je nooit meer de nieuwste weetjes.

Je kunt je hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief.