Heart2Heart
Zomerweek 2024

Noteer 3-9 augustus 2024 alvast in je agenda!

Open Heavens!

Unieke week voor jong en oud

Aanmelden zomerweek 2023

Hier aanmelden >>

Vrijwilliger worden

Meer info

Terugblik 2022

Bekijk aftermovie
Jan Pool
Martin Koornstra
Gerard de Groot

Thema van de
Zomerweek:

Open Heavens

“Toen Jezus Zijn publieke bediening begon, werden de hemelen geopend” (Mattheüs 3:16)

Jezus heeft de hemelen voor altijd geopend: Hij bracht de hemel op aarde. En door Zijn lijden, sterven, opstanding en hemelvaart zijn de hemelen ook voor ons blijvend geopend. Wat een genade!

Wij hebben het grote voorrecht om de zegeningen van de hemel te ervaren en uit te delen aan mensen om ons heen. Zegeningen als vergeving van zonden, genezing, bevrijding, vervullingen met de Heilige Geest, overwinning en voorspoed. Wat een rijkdom!

Meer van

Heart2Heart

Droomfonds voor kinderen

Zaaien in deze generatie >>

Singlesconferentie 2023

Meer info en aanmelden >>

Ook op de hoogte blijven?

Stichting Heart2Heart heeft als bediening het verlangen de kerk in de volle breedte te helpen om het hart van God te (leren) kennen en te (leren) ervaren. Dit doen wij door onderwijs, evenementen en conferenties.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en Gerard en Lydia? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief zodat we je via mail op de hoogte kunnen houden van het laatste nieuws rond Heart2Heart, haar activiteiten en Gerard en Lydia de Groot!

 

Steun de missie

van Heart2Heart

Wil jij ook zaaien in de bediening van Gerard en Lydia de Groot en verbonden blijven van Hart tot Hart?

Alleen samen met onze donateurs én jouw steun kunnen we de kerk in de volle breedte helpen om het hart van God te (leren) kennen en te (leren) ervaren door onderwijs, evenementen en conferenties.

Met jouw maandelijkse of eenmalige gift steun je niet alleen de Heart2Heart Zomerweek. Je steunt ook de missie van Heart2Heart en maakt andere activiteiten mogelijk die daaraan bijdragen.

Het is ons verlangen om samen met onze hartsvrienden het lichaam van Christus toe te rusten en te activeren.