heart2heart zomerweek 2021
getuigenissen

mireille

Ik voel mij vrijer en dichter bij Jezus

Het was een mooie en bijzondere week, de diensten, seminars heb ik als heel mooi en genezend ervaren. Wat ik heel bijzonder vond was de bewogenheid en liefde van de medewerkers, echte oprechte interesse en bewogenheid, heel bijzonder. Voelde mij serieus genomen en gezien. Bij het seminar ‘singles’ was ik aangeraakt en kwam naar voren dat de rouw vastzat aan mijn overleden man. En stuurde mij door naar jullie. De volgende dag is er met mij gebeden en dat gebed was heel bijzonder. Ik ervoer de rust en liefde van de Here. En wij hebben in gebed de zielsbanden met mijn man doorgebroken in de geestelijke wereld. Het was emotioneel, maar heel goed. Ik voel mij nu vrijer en kan weer verder. Er is ruimte gekomen voor de Here, die nu op de eerste plaats in mijn leven kon komen.

Ik zie nu al uit naar de volgende Heart2Heart conferentie. En hartelijk bedankt voor alles.

marijke

ik ben op zoek geweest

Mijn hele leven ben ik al op zoek omdat ik altijd voelde dat er iets miste. Ondanks alles wat ik had, was er een leegte in mij. Ik had God al wel gevonden met mijn hoofd en toch bleef er zoveel open staan. Ik verlangde naar de ‘echte ervaring’ met God, zoals tongentaal. Maar hoe?
Hier in deze Heart2Heart week heb ik dit mogen ervaren.
Gods glorie ook voor mij!
Niet alleen in mijn hoofd, maar echt in mijn ‘heart’. Van Gods heart naar mijn heart. Dank jullie wel voor ALLES. Zonder jullie was dit nu niet gebeurd. Wat een zegen hebben jullie uitgedeeld. Wat een liefde. Gods liefde ook voor jullie. Bless you, Marijke

corrie

de hele week in de hemel
Ik ben erg veel wijzer geworden van de woorden van Gerard, mijn moeder gebruikte heel lang een magnetiseur….. nooit meer aan gedacht, wel is de vloek verbroken die ze over mij uitgesproken heeft door altijd te zeggen: wat jammer dat jij zo dom bent, je broer zou het wel weten of kunnen….nu ga ik hier over nadenken en nog beter luisteren wat Vader hiervan vindt en wat Hij wil doen, zij is allang bij Hem….liefde dat spreekt zoooooo enorm door deze diensten heen, die aanbidding is ook zo geweldig, ik ben al de hele week in de Hemel, Dank Dank Dank

Jannie

Een zegen voor famile en kleinkinderen

Ik heb echt uitgekeken om met de kleinkinderen te komen. Er waren er 6. Van 2 tot 12 jaar. Ik ben God dankbaar, ik ben met veranderde kinderen naar huis gekomen. Sophia was de Heer wat kwijt in het eerste middelbaar, wonder hoe ze vergeving vroeg inzicht in zonden ze bloeide terug en nu nog. Het kleintje heeft nog niet meer dan 4 uur aan een stuk geslapen, altijd wakker en huilen. Er is voor gebeden, ze slaapt en is blij. Ze hebben allen iets ervaren. Mooi. Daardoor ben ik naar bijna geen diensten kunnen gaan, dank u wel dat ik het s avonds als ze sliepen kon herbekijken. Dank ervoor.

Ik kijk uit naar volgend jaar. Veel zegen.

Guilliano

Vol vertrouwen

Onze zoon had de donderdag de pech om tijdens het zwemmen een fikse hoofdwond op te lopen waarvoor hij naar het ziekenhuis moest voor wondverzorging en hechten. Dit vond hij heel erg spannend en hij heeft zachtjes gebeden tijdens de handelingen van de dokter, achteraf zei hij ook: ‘mam ik weet niet hoe mensen dit moeten doen zonder God’.

Hij was net op tijd terug voor de dienst met Martin Koornstra en ondanks de voor hem heftige gebeurtenis, wilde hij hier erg graag naartoe, dus hij is gegaan, daar is gebeden en Guiliano heeft nergens last van gehad geen pijn meer. Een week later toen de hechtingen eruit mochten bleek de wond al ver hersteld te zijn alsof het een ouder litteken was en wat nog meer bijzonder was dat de hechtingen niet meer in de wond zaten, maar dat ze erop lagen, het draad was niet kapot of losgeraakt de knoop zat nog netjes in de draad… zijn eerste reactie was ook ‘ja maar daar is ook voor gebeden’ helemaal overtuigd van het feit dat God zijn wond heeft geheeld en de hechting er bovenop had gelegd. Bijzonder om te zien dat daar geen twijfel was maar het volle vertrouwen.

Dit is een klein stukje getuigenis van deze week, maar woorden schieten tekort om te beschrijven wat zo’n week doet met je gezin

Heel erg bedankt dat jullie dit hebben opgepakt en ondanks alles vol hebben gehouden zodat het door kon gaan.

 

Wij zien erg uit naar volgend jaar.

Maria

God blijft dezelfde!

Ik wil jullie bedanken voor de geweldige zomerweek. Elk jaar gingen we met 2 gezinnen naar de zomerweek van toen herstel en vrij zijn! Een week van hard werken (kinderwerker) en genieten van de diensten!
De kinderen genoten volop en er gebeurde wonderbaarlijke gebeurtenissen van eeuwigheidswaarde! Dit jaar was het anders de kinderen gingen niet mee en de locatie was heel anders, best erg wennen!
Voor mij was het ook anders, ik had onverwachts vorige jaar mijn man verloren en ging nu alleen mee met mijn zus en zwager.
Al met al een andere week! Het missen van mijn man en de kinderen.
Maar gelukkig blijft God dezelfde! God heeft mij bemoedigd door de diensten en aanbidding heen. Wat een fantastische week!
Zeker het bidden voor de weduwe bij de single seminar.

Dank jullie wel voor deze bijzondere week. God centraal en alle glorie voor Hem!
Gods zegen voor jullie.

getuigenissen van online kijkers

Hoi lieve familie, zojuist bij de uitnodiging van Jan Pool was ik zelf ook in tranen, ik ben 70 maar herken zoooooveel in zijn woorden, ben genezen van het verleden!!!!!!! en zonet zag ik allemaal mensen voor me met uitgespreide armen, ik dacht: o wat zou het fijn zijn als die broers en zussen aan de jongeren een dikke knuffel geven, dat voelde alsof het God Zelf was die dat zei….. en gelukkig even later werd het bevestigd door Jan zelf, hij heeft dezelfde Heilige Geest. Wat geniet ik van deze diensten!

In de dienst van afgelopen zondag zag ik het dagfilmpje met daarin Coen Nuijten. Die vertelde over complimenten geven aan God. Dit was nieuw voor mij. Ik dacht: “dit kan ik ook gaan doen. Waarmee kan ik God complimenteren? “ De volgende woorden kreeg ik in mijn hart: “ Schepper van hemel en aarde”. 
Gods zegen voor u en Heart2Heart. 

God is zo gaaf bezig in mijn ZIJN, Hij is de Maker en Bedenker, ik ben soms zo twijfelachtig of ik het wel kan als Hij iets vraagt om te doen…. 

Gisteren helaas terug naar huis moeten rijden, helaas geen hele week vrij kunnen krijgen.

Desondanks mega mooie en goede dagen gehad. En: de livestream zorgt evoor dat we toch nog een aantal dingen kunnen bekijken! Super gewoon.

en meer…

ik geef u mijn stotter
dankbaar

Heel erg bedankt voor jullie inzet, geloof en offers. Ik ben dankbaar dat ik mee mocht dienen.

Dat wat deze week is gezaaid, mag landen in de harten van mensen. Tot opbouw en ere van Gods Koninkrijk

Zo ongelooflijk aangeraakt vanavond, zo dicht bij het Vaderhart geweest!

Net naar de tienerdienst gekeken. In onze jeugd stonden wij ook in vuur en vlam voor Jezus, en dat voel ik ook nu weer, God gaat met elke generatie gewoon door!