Heart2Heart

Heart2Heart
Zomerweek 2022

30 juli t/m 5 augustus

De Heart2Heart Zomerweek kan nu geboekt worden!

Een week vol met geweldige samenkomsten voor iedere leeftijdsgroep in de tegenwoordigheid van God, seminars, ontmoeting en natuurlijk ook fun!

Je bent welkom van zaterdag 30 juli t/m vrijdag 5 augustus. De conferentie start zaterdagavond en eindigt donderdagmiddag. Bij aanschaf conferentie ticket ben je bij alle 11 diensten welkom. Voor de seminars die aangeboden worden geldt vol=vol.

Kom je er niet uit? Is het vol, of heb je andere vragen? Aarzel niet ons te contacteren.

Video afspelen

Locatiefilmpje:
Vakantiepark Eigen Wijze in Bant

De zomerweek 2022 zal plaatsvinden op vakantiepark Eigen Wijze in Bant. Een mooi, maar ook gezellig park. Daarnaast worden er twee terreinen naast het park in gebruik genomen, voor het plaatsen van twee grote tenten en ook een deel van de kampeerders zal daar een plekje vinden voor hun tent of caravan.

Programma’s voor elke leeftijd!

Kinderen

Kinderen komen in vier verschillende groepen bij elkaar. Bert en Elke Versluis, samen met Coen Nuijten zijn verlangend te zien wat God zal doen in de levens van onze kinderen.

Tieners

Voor de tieners is er een heel toffe zaal beschikbaar met eigen bar en chillruimte. Remco de Zwart en team zijn razend enthousiast om een onvergetelijke week neer te zetten.

Jeugd

Ook zal dit jaar eindelijk weer een eigen jeugdtent onderdeel zijn van de Zomerweek. Martin en Karin Koornstra zijn verbaasd over de mooie plek en mogelijkheden die Eigen Wijze biedt.

Volwassenen

Natuurlijk zal het bij de volwassenen ook weer groot feest zijn met de bekende sprekers en daarnaast een gastspreker.

Thema:

Heavenly Connection

In een tijd waar afstand, anderhalve meter, quarantaine, isolatie en eenzaamheid de samenleving al zo lange tijd in zijn greep heeft gehouden, klinkt de roep van de Vader: Ik wil jou ontmoeten van hart tot hart. Ik wil tot jouw hart spreken zodat de worstelingen, onzekerheden, moeilijkheden en uitdagingen in je leven tot een getuigenis gaan worden.

We zien ernaar uit een ‘HEAVENLY CONNECTION’ met Gods reddende, genezende, herstellende en bevrijdende liefdevolle kracht te ervaren. Het zal ervoor zorgen dat je van binnenuit verandert en je vervullen met Zijn Geest zodat je meer op Jezus zal gaan lijken.

Kortom: Wie Gods hart ervaart, zal gaan schitteren!

Meewerken?

Wil je als medewerker mee helpen bouwen aan de Zomerweek? Kijk dan op de pagina meewerken om te zien welke vacatures er nog zijn of stuur een mailtje naar info@heart2heart.nl.

Kinderwerkers gezocht!
We zoeken nog hulp bij het kinderwerk, in alle vijf leeftijdsgroepen. Help mee, want zonder kinderwerk kan de zomerweek niet doorgaan!

Video afspelen

Terugkijken op Zomerweek 2021!

De voorbereidingen zijn in volle gang. Hou voor meer nieuws onze social media en nieuwsbrief in de gaten!