Heart2Heart

Heart2Heart
Zomerweek 2022

We zien jullie graag volgend jaar!

SAVE THE DATE:
5-11 augustus 2023
Heart2Heart Zomerweek

Wat zijn wij ontzettend dankbaar voor wat God heeft gedaan tijdens de eerste Heart2Heart Zomerweek op de nieuwe locatie in Bant!

We willen iedereen bedanken die aanwezig was op de Zomerweek. We zien jullie graag volgend jaar!

Liefs, Gerard en Lydia de Groot

Video afspelen
Video afspelen

Locatiefilmpje:
Vakantiepark Eigen Wijze in Bant

De zomerweek 2022 vond plaats op vakantiepark Eigen Wijze in Bant. Een mooi, maar ook gezellig park. Daarnaast worden er twee terreinen naast het park in gebruik genomen, voor het plaatsen van twee grote tenten en ook een deel van de kampeerders zal daar een plekje vinden voor hun tent of caravan.

Thema:

Heavenly Connection

In een tijd waar afstand, anderhalve meter, quarantaine, isolatie en eenzaamheid de samenleving al zo lange tijd in zijn greep heeft gehouden, klinkt de roep van de Vader: Ik wil jou ontmoeten van hart tot hart. Ik wil tot jouw hart spreken zodat de worstelingen, onzekerheden, moeilijkheden en uitdagingen in je leven tot een getuigenis gaan worden.

We zien ernaar uit een ‘HEAVENLY CONNECTION’ met Gods reddende, genezende, herstellende en bevrijdende liefdevolle kracht te ervaren. Het zal ervoor zorgen dat je van binnenuit verandert en je vervullen met Zijn Geest zodat je meer op Jezus zal gaan lijken.

Kortom: Wie Gods hart ervaart, zal gaan schitteren!