Heart2Heart

Veelgestelde vragen

Heart2Heart Zomerweek 2022

Algemeen

De Zomerweek zal plaatsvinden in week 31. Anders dan in voorgaande jaren, is de eerste samenkomst op zaterdagavond 30 juli en zal op donderdagmiddag 4 augustus de laatste samenkomst zijn. Iedereen moet vrijdagochtend 5 augustus van het terrein af zijn.

Je kunt de ticket en accommodatieprijzen via deze site bekijken.

In de maanden februari en maart. Allereerst zullen de medewerkers de kans krijgen om zich in te schrijven. Daarna de hartsvrienden die zich hebben voor geregistreerd. Daarna krijgen alle anderen die zich hebben voor geregistreerd de mogelijkheid om zich in te schrijven. Als laatste gaan de inschrijvingen open voor iedereen.

In de accommodaties, op de camping en de evenemententerreinen verwachten we ruim 1000 mensen te kunnen herbergen. Daarnaast zijn er hotelkamers gereserveerd op enkele minuten van het terrein.

Bovendien zullen we een kampeerterrein tot onze beschikking hebben dat op 3 minuten afstand met de auto ligt, het gemakkelijk aan te fietsen en een klein half uur lopen. 

Verder zitten er op korte afstand bed and breakfasts en vakantieparken. Als er geen plaats meer is, kan men een ticket kopen voor de conferentie en dan zelf een accommodatie boeken in de omgeving.

We zullen een ruime samenkomsttent plaatsen waar zo’n 1000 volwassenen in kunnen zitten. Inclusief kinderen, tieners, jeugd en volwassenen steken we in op 1500 conferentiegasten en daarnaast nog daggasten.

Locatie en accomodatie

We zijn heel dankbaar dat we op vakantiepark Eigen Wijze in Bant (Noordoostpolder) een prachtig park hebben gevonden waar we de Zomerweek kunnen houden. Naast de bestaande accommodaties en het campingterrein, kunnen we drie grote evenemententerreinen van Staatsbosbeheer afhuren. Hierop zullen we kampeerfaciliteiten plaatsen en ook zullen er twee grote samenkomsttenten op worden geplaatst. Daarnaast bieden zij voldoende parkeerplaatsen.

Het park ligt midden in de natuur. Er kan heerlijk gefietst, gewandeld en gezwommen worden.

Pagedal in Stadskanaal is in 2020 overgenomen door Roompot en sindsdien verhuren zij het park niet meer in zijn totaliteit.
 Op de Betteld in Zelhem, hebben we een mooie aangepaste Zomerweek kunnen houden in 2021. We hebben echter, mede vanwege het beperkte aantal zalen en de geluidsoverlast, veel aanpassingen moeten doen aan het programma. Nu er de mogelijkheid is om op een eigen plek de Zomerweek te organiseren met een totaalprogramma voor kinderen, tieners, jongeren en volwassenen, zijn we erg dankbaar.

Er staan 33 woningen, 2 trekkershutten en een aantal glampingtenten op het terrein. Verder is er vooral de mogelijkheid om te kamperen. Deels op de bestaande camping en daarnaast op het evenemententerrein van Staatsbosbeheer die we afhuren. Er zullen sanitair wagens worden geplaatst, net zoals we gewend waren op eerdere Zomerweken. Verder is er de mogelijkheid om een hotelkamer bij vd Valk in Emmeloord te boeken via Heart2Heart.
Ook hebben we een heel kampeerterrein op korte afstand kunnen afhuren

Ja, dat kan, maar om zeker te zijn van een plek, willen we je aansporen om van tevoren een ticket te bestellen. 
De belangstelling is dermate groot dat we niet weten of we iedereen een plek kunnen geven die op de ‘bonnefooi’ komen. Het is ook belangrijk om dan meteen een parkeerkaart te kopen.

Ja, we willen dit zoveel mogelijk aanbieden, maar niet elke plek is geschikt voor caravan/camper, daarom kunnen we dit niet garanderen.
Het is wel van belang dat als jullie graag bij elkaar staan, je tegelijk aankomt, omdat het kampeerterrein zo veel mogelijk op volgorde van aankomst wordt opgebouwd.

Jazeker, je kunt je dan aanmelden voor alleen een ticket voor deelname aan de conferentie en een parkeerkaart. We willen je wel aansporen om zodra de inschrijving opengaat een ticket te bestellen voor de hele conferentie omdat de animo erg groot is.

Campings

Bed en Breakfast

Hotels

Hiernaast zijn er nog diverse vakantieparken in de buurt

Programma

Het thema is ‘HEAVENLY CONNECTION’. Het programma is te vinden onder Zomerweek 2022 -> Programma.

Kinderen hebben altijd een belangrijke plek ingenomen tijdens de zomerweek, dus we zijn heel blij dat we verschillende zalen tot onze beschikking hebben zodat we iedere groep een programma kunnen bieden dat past bij de leeftijd. We verlangen er naar de kinderen heel dicht bij God te brengen. Dat ze echt iets mogen ervaren van Zijn liefde en trouw. 
De groepen zijn verdeeld in de volgende leeftijden:

  •  0 en 1 jaar
  •  2 en 3 jaar
  •  4  –  6 jaar
  •  7 en 8 jaar
  •  9, 10 en 11 jaar

Voor degenen die zich afvragen of Herman Boon weer aanwezig zal zijn bij de oudste groep, dat is niet zo. Zijn taak bij deze groep is overgenomen door Coen Nuijten. Coen Nuijten hebben we vorig jaar tijdens de zomerweek op de Betteld al even in actie gezien bij het kinderfeest en tijdens de gezinsdienst. We zijn ervan overtuigd dat het programma wat hij zal gaan neerzetten samen met de rest van het team net zo leuk zal zijn als voorheen. Coen heeft een roeping en talent om jonge mensen, kinderen maar ook jeugd, zo aan te spreken dat ze heel makkelijk door hem meegenomen worden naar de troon van God, in Zijn nabijheid. We zijn vol verwachting van wat God gaat doen bij deze groep, maar zeker ook bij de jongere kinderen. 

De tieners zullen weer een eigen programma krijgen o.l.v. Remco de Zwart en team. Er is een prachtige grote zaal met podium, bar, chillruimte en professionele keuken voor de tieners beschikbaar.
 We zien ernaar uit dat de tieners krachtig worden aangeraakt door Gods Woord en Geest. En dat velen zullen kiezen voor een radicaal leven met Jezus.

Tieners van 12 jaar worden in verband met tekort aan zaalruimte bij de oudste kindergroep, standaard ingedeeld bij de tieners. Mocht u, als ouder, nu het idee hebben dat uw kind echt beter nog op zijn of haar plek is bij de kinderen, neem dan even contact met ons op via info@heart2heart.nl

YES! Voor de jeugd komt er een tent op het evenemententerrein. Martin en Karin Koornstra zullen met hun team de jeugd uitdagen om radicaal voor God te gaan. Daarnaast gaat het natuurlijk weer een gezellige week worden waar vriendschappen voor het leven zullen ontstaan. 

Er is dit jaar geen apart programma voor de bijzondere kinderen omdat er niet voldoende ruimte is om dit aan te bieden. We hebben er dit jaar voor gekozen om de bijzondere kinderen deel te laten uitmaken van de reguliere groepen. De coördinator van de bijzondere kinderen zal haar best doen om te zorgen dat je kind die extra zorg krijgt, die het nodig heeft. 

Jazeker, zowel de vaste sprekers als gastsprekers zullen diverse seminars verzorgen.

Overige vragen

Heart2Heart zal alleen voor de medewerkers catering aanbieden. Maar op het terrein zullen dagelijks foodtrucks staan die diverse afhaalmaaltijden zullen verkopen.

We hebben veel medewerkers op allerlei gebied nodig. Je kunt een mailtje sturen naar: info@heart2heart.nl of op de pagina ‘meewerken‘ kijken en solliciteren op de vacatures. Vertel iets over jezelf en waarin je mee zou willen dienen, dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Nee, we willen dit jaar echt een fysieke Zomerweek houden zonder dat we rekening moeten houden met de AVG. Wel zullen de diensten opgenomen worden en wellicht later uitgezonden.

Helaas is dit niet toegestaan. Blindengeleidehonden zijn hierop een uitzondering.

Laat het ons weten! Mail naar: info@heart2heart.nl.

De Zomerweek en Corona

Door de pandemie is er zoveel onenigheid en verdeeldheid onder christenen ontstaan. Dat doet ons veel verdriet. We vinden het belangrijk dat we als christenen juist aan de wereld laten zien dat er liefde onderling is. Jezus zei dat daaraan te zien zou zijn dat we kinderen van God zijn. Laten we focussen op de dingen waar we een in zijn. En laten we de dingen waar we van mening over verschillen, loslaten zodat het een week gaat worden van FOCUS OP JEZUS. Dan zullen we gezegend en opgebouwd worden. Laten we elkaar bemoedigen en elkaar respect tonen ondanks alle verschillende meningen.

Wij zitten in een vergunningentraject voor de Zomerweek. Wij willen als christelijke organisatie onze interkerkelijke samenkomsten zo vrij mogelijk organiseren, passend naar de geldende regels. Dat is onze inzet.

Mooi zou zijn als dat natuurlijk zonder enige beperkingen zou kunnen. Daarnaast heeft iedereen zijn of haar eigen verantwoordelijkheid om zich zo goed mogelijk aan de Corona-regels te houden. Daarmee wordt de Zomerweek een groot succes een zegen voor alle deelnemers.

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube om op de hoogte te blijven van Heart2Heart!