Heart2Heart

Meewerken

Bouw jij met ons mee?

Heart2Heart heeft geen bestaansrecht
zonder de inzet van onze vrijwilligers.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die samen met ons de schouders eronder willen zetten. Je zult merken dat je als vrijwilliger zult worden gezegend wanneer je anderen gaat dienen met de talenten die God specifiek aan jou heeft gegeven. Zo kun je op jouw plek Gods hart delen met anderen! Sommige functies zijn alleen voor de Zomerweek, maar een aantal ook voor door het jaar heen.

Wij zoeken kinderwerkers!

Wil jij deel uitmaken van het het feest dat we met de kinderen, elkaar en God gaan beleven? We hebben nog plaats voor kinderwerkers in alle groepen! Je kunt kiezen of je graag zou willen helpen bij de baby’s, peuters of oudere kids – je bent van harte welkom om ons te helpen.

Kinderwerk

Zonder kinderwerkers kan de Zomerweek niet doorgaan! We kunnen nog vele handen gebruiken in iedere groep. Kom helpen en je zult zeker gezegend worden!

BHV/EHBO

Heb je een EHBO of BHV diploma? Help dan mee in de zorg voor veiligheid! In iedere groep hebben we BHV-ers en EHBO-ersnodig!

Cameraman/vrouw

Tijdens de Zomerweek worden de samenkomsten gefilmd. Is filmen jouw ding? Meld je dan aan voor het mediateam.

Fotograaf

Houd je van fotograferen en kun je ook nog foto’s bewerken? Heart2Heart heeft regelmatig een fotograaf nodig. Ook voor de Zomerweek!

Verkeersregelaar

Op de aankomst en vertrekdag help jij mee om de verkeersstromen in goede banen te leiden. Tevens help je mee om de daggasten een plek te geven.

Communicatie

Als medewerker communicatie ben je de contactpersoon naar het marketingbureau. Je brengt alle lijntjes bij elkaar: sociale media, contentagenda, website en communicatie naar buiten.

Administratief

We hebben op diverse terreinen nog administratief medewerkers nodig. Voor het beheren van mailboxen en tevens op financieel gebied. Heb je een paar uur per week beschikbaar …?

Voor het meewerken bij bepaalde activiteiten van Heart2Heart moeten we een Verklaring Omtrent Gedrag aanvragen.
Heart2Heart kan dit kosteloos voor haar medewerkers regelen.
In ons vrijwilligersbeleid en de gedragscode (vrijwillige) medewerker kun je lezen wat ons beleid aangaande onze vrijwilligers is.

Beleid vrijwillige medewerkers
Gedragscode (vrijwillige) medewerker

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube om op de hoogte te blijven van Heart2Heart!