Zomerweek 2022
Voorregistratie

30 juli t/m 5 augustus

VOORREGISTRATIE HEART2HEART ZOMERWEEK

Zaterdag 30 juli t/m vrijdag 5 augustus (week 31)
Vakantiepark Eigen Wijze in Bant

Geweldig dat je interesse hebt om naar de Heart2Heart Zomerweek te komen. Door het invullen van dit formulier zullen we jou middels een email op de hoogte brengen van de start van de inschrijvingen.

Na je registratie ontvang je in februari 2022 als een van de eersten de mogelijkheid om je daadwerkelijk in te schrijven! Vorig jaar zaten we helemaal vol en hebben we helaas veel mensen moeten verwijzen naar de livestream.

Dus wil jij een grotere kans hebben dat je er de hele week fysiek bij kunt zijn? Schrijf je dan in via het onderstaande formulier. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol=vol!

Met jou zien we uit naar een onvergetelijke Heart2Heart Zomerweek voor jong en oud. Een week waar we met elkaar Gods hart zullen ervaren en gaan schitteren. We zouden graag alvast de volgende gegevens van je hebben, mede zodat we een inschatting kunnen maken van de groepssamenstelling.

Let op: Deze voorregistratie betekent dus niet dat je definitief ingeschreven bent, dit moet je nog doen als je in februari de mail krijgt dat je je kunt inschrijven. Je krijgt de inschrijflink eerder dan degenen die zich niet hebben aangemeld in deze voorregistratie.