Heart2Heart
Zomerweek 2023

5 t/m 11 augustus

Thema:

Open Heavens

“Toen Jezus Zijn publieke bediening begon, werden de hemelen geopend” – Mattheüs 3:16

We zien ernaar uit om jou te verwelkomen op de Zomerweek in Bant! We hebben weer een programma voor jong en oud, dus boek snel zodat je niets mist van deze familieweek!

We hebben een prachtig programma samengesteld, we zien enorm uit naar wat God zal gaan doen in onze levens en dat van onze jonge generatie! We hopen je te ontmoeten in Bant!

Liefs, Gerard en Lydia de Groot

Jezus heeft de hemelen voor altijd geopend! Hij bracht de hemel op aarde. En door Zijn lijden, sterven, opstanding en hemelvaart zijn de hemelen ook voor ons blijvend geopend. Wat een genade!

Wij hebben het grote voorrecht om de zegeningen van de hemel te ervaren en uit te delen aan mensen om ons heen. Zegeningen als vergeving van zonden, genezing, bevrijding, vervullingen met de Heilige Geest, overwinning en voorspoed. Wat een rijkdom!

Ook tijdens de Zomerweek zullen wij met jong en oud ontdekken dat de hemelen open zijn. We geloven dat eenieder die komt de impact van het leven onder een geopende hemel zal ervaren. Een impact die ons leven zal verrijken en bekrachtigen om als een open hemelpoort te zijn.

We zien ernaar uit om jou te ontmoeten!

Opgeven vanaf

Medewerkers: 14 januari
Vrienden: 4 februari
Overige deelnemers: 11 februari

Sprekers + Programma

Naast Martin Koornstra, Jan Pool, Willem Ouweneel en John Engel zijn we blij om Lodewijk en Petra van Weerden als gastsprekers aan te mogen kondigen!

Houd de nieuwsbrief en socials in de gaten voor het programma en alle updates!

Algemene prijzen

Kinderen en tieners zijn gratis.

Camping & Conferentieticket met stroom: 255 euro

Camping & Conferentieticket zonder stroom: 240 euro

Conferentieticket: 150 euro

Diverse Accommodaties: 1040-1580 euro

Conferentieticket zonder verblijf: 175 euro

Dagticket voor volwassenen en jeugd: 42,50 euro

Algemene prijzen

Kinderen en tieners zijn gratis.

Camping & Conferentieticket met stroom
Camping & Conferentieticket zonder stroom
Conferentieticket
Diverse Accommodaties
Conferentieticket zonder verblijf
Dagticket voor volwassenen en jeugd

255 euro
240 euro
150 euro
1040-1580 euro
175 euro
42,50 euro

Bekijk de aftermovie van afgelopen Zomerweek!

Video afspelen

Praktische informatie

We verblijven op het park Eigen Wijze in Bant. Naast dagelijks 2 diensten worden er ook een aantal seminars gegeven.

Het park en kampeerterrein zijn tijdens de week autovrij. Je dient voor elk vervoersmiddel waarmee je komt, tenzij je met een camper komt als kampeermiddel, een parkeerticket aan te schaffen. Zonder parkeerticket kan je jouw auto niet parkeren.

Tijdens de week is het park en alle terreinen autovrij. Je camper kan dus op het kampeerterrein staan als kampeermiddel of op het parkeerterrein als vervoersmiddel.

We bieden campingtickets aan met en zonder stroom. Op het veld zonder stroom zullen 1 of meerdere oplaadpalen staan om je mobiel te kunnen opladen. Dat veld is alleen geschikt voor tenten. De velden met stroom zijn afgezekerd op ongeveer 8 ampere per plek.

Er zijn slechts enkele accommodaties op het park, daardoor wordt het voornamelijk een gezellige kampeerweek. Kom jij ook?

Video afspelen

Locatiefilmpje:
Vakantiepark Eigen Wijze in Bant

De zomerweek 2023 vindt weer plaats op vakantiepark Eigen Wijze in Bant. Een mooi, maar ook gezellig park. Daarnaast wordt er een nieuw terrein naast het park in gebruik genomen. Een deel van de kampeerders zal daar een plekje vinden voor hun tent. Komend jaar zullen de tieners ook een eigen tent hebben!

De zomerweek 2023 vindt weer plaats op vakantiepark Eigen Wijze in Bant. Een mooi, maar ook gezellig park. Daarnaast wordt er een nieuw terrein naast het park in gebruik genomen. Een deel van de kampeerders zal daar een plekje vinden voor hun tent. Komend jaar zullen de tieners ook een eigen tent hebben!