Veelgestelde vragen

Heart2Heart Zomerweek 2023

Algemeen

De zomerweek vindt plaats in week 32. De eerste samenkomst is op zaterdagavond 5 augustus en de laatste op donderdagmiddag 10 augustus.

Als je een accommodatie hebt geboekt ben je vrijdag 4 augustus welkom, camping deelnemers zijn zaterdag 5 augustus welkom.

Vertrekdag is vrijdag 11 augustus. Er zal donderdag 4 augustus eind middag, begin avond ook gelegenheid gegeven worden te vertrekken voor degene die niet tot vrijdag kunnen blijven.

Je kunt de ticketprijzen via deze site bekijken.

Vanaf 4 februari kunnen de hartsvrienden boeken, de overige deelnemers vanaf 11 februari.

Inclusief kinderen, tieners, jeugd en volwassenen steken we in op een kleine 1400 conferentiegasten inclusief daggasten.

We hopen op het park en evenemententerrein ongeveer 1000 mensen te kunnen herbergen. Op korte afstand zitten er bed and breakfast, vakantieparken en hotels voor iedereen die niet kan of wil kamperen. Zij kunnen een conferentieticket zonder verblijf boeken en zelf een onderkomen boeken in de omgeving.

Locatie en accomodatie

Net als in 2022 wordt de zomerweek op het park Eigen Wijze in Bant (Noordoostpolder) gehouden. Naast het park kunnen we drie evenemententerreinen van Staatsbosbeheer afhuren voor camping, conferentietent en parkeerterrein.

Het park ligt midden in de natuur. Er kan heerlijk gefietst en gewandeld worden. De kinderen kunnen zich vermaken in de plassen op het park.

Het park beschikt over 43 woningen en glampingtenten, welke op een enkele glampingtent na vol geboekt zijn. Verder is er vooral mogelijkheid om te kamperen. Deels op het park, deels op het evenemententerrein van Staatsbosbeheer dat aangrenzend het park ligt.

Ja, dat is mogelijk voor volwassenen en jeugd. Maar we adviseren wel vooraf een ticket te bestellen en niet op de ‘bonnefooi’ te komen, omdat we dan niet kunnen garanderen dat er nog plek is voor je.

Afgelopen zomer liet dit helaas wat te wensen over, maar we werken aan goede stroomvoorziening, voldoende sanitair en watertappunten.

Ja, je kunt niet parkeren op het park of op de parkeerterreinen zonder parkeerkaart. Als je deze niet vooraf aanschaf dien je hem ter plekke aan te schaffen tegen een duurder tarief.

Dat is mogelijk. Hiervoor moet je bij boeking een contactpersoon van de groep aangeven en is het van belang dat jullie tegelijk aankomen, anders kunnen wij niet garanderen dat je bij elkaar kunt staan.

Campings

Bed en Breakfast

Hotels

Hiernaast zijn er nog diverse vakantieparken in de buurt

 

Programma

Het thema is ‘OPEN HEAVENS’. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

We bieden de kinderen een programma aan dat past bij de leeftijd. Elke Versluis, Coen Nuijten en hun teams verlangen er naar de kinderen heel dicht bij God te brengen. Dat ze echt iets mogen ervaren van Zijn liefde en trouw. De groepen zijn verdeeld in de volgende leeftijden en hebben elk een eigen zaal:

  • 0-1 jaar
  • 2-3 jaar
  • 4-6 jaar
  • 7-8 jaar
  • 9-11 jaar

De tieners van 12-16 jaar bieden we een eigen programma aan. Dit jaar niet in een zaal, maar in een tent. Sander, Corina van Dijk en Remco de Zwart en hun team zien ernaar uit dat de tieners krachtig worden aangeraakt door Gods Woord en Geest, en dat velen zullen kiezen voor een radicaal leven met Jezus.

Tieners van 12 jaar worden bij deze groep ingedeeld. Mocht je, als ouder, het idee hebben dat je kind beter nog op zijn of haar plek is bij de oudste kindergroep, neem dan even contact met ons op via info@heart2heart.nl

Ook voor de jeugd van 17-23 jaar is er een tent en programma onder leiding van Ruben Koudstaal en Benjamin de Koning en team. Het gaat een gezellige week worden waar vriendschappen voor het leven kunnen ontstaan en waar de jeugd uitgedaagd gaat worden om radicaal voor God te gaan.

Er is geen apart programma voor de bijzondere kinderen omdat er niet voldoende ruimte is om dit aan te bieden. We hebben ervoor gekozen, net als in 2022, deze kinderen deel te laten uitmaken van de reguliere groepen met 1 op 1 begeleiding.

Jazeker, zowel de vaste sprekers als gastsprekers zullen diverse seminars verzorgen op zondag, maandag en woensdag.

Overige vragen

Heart2Heart zal alleen voor medewerkers catering aanbieden. Maar op het terrein zullen dagelijks foodtrucks staan en zijn er broodjes te bestellen bij de receptie van het park.

Ja graag! We hebben medewerkers op allerlei gebied nodig. Ga naar de pagina Meewerken of stuur een mailtje naar info@heart2heart.nl en geef aan dat je graag wilt meewerken. We nemen dan z.s.m. contact met je op door je een intakeformulier toe te sturen waarna we met jou kijken in welk team jij het best tot je recht komt.

Nee, we willen een fysieke zomerweek houden zonder dat we rekening moeten houden met de AVG. Wel zullen de diensten opgenomen worden en later wellicht uitgezonden.

Helaas is dit niet toegestaan. Blindengeleidehonden zijn hierop een uitzondering.

Laat het ons weten! Mail naar: info@heart2heart.nl.

De Heart2Heart Zomerweek kan bijna geboekt worden!