Terrein en Accomodaties

Heart2Heart Zomerweek 2023

Video afspelen

Locatiefilmpje:
Vakantiepark Eigen Wijze

De zomerweek 2023 vindt weer plaats op vakantiepark Eigen Wijze in Bant. Een mooi, maar ook gezellig park. Daarnaast wordt er een nieuw terrein naast het park in gebruik genomen. Een deel van de kampeerders zal daar een plekje vinden voor hun tent of caravan.

Omdat er maar enkele huisjes op het terrein staan, wordt de zomerweek voornamelijk een gezellige kampeerweek. Kom jij ook?

Op de camping

2 t/m 6 personen

Tijdens de week is het park en alle terreinen autovrij. Een camper kan dus op het kampeerterrein staan als kampeermiddel of op het parkeerterrein als vervoersmiddel.

Op het park

4 – 8 personen

Boek nu je ticket voor de Zomerweek 2023!

Vanaf 11 februari staan de boekingen open.

Nog vragen?
Mischien vind je het antwoord in de FAQ!

Verdere informatie

Het park en kampeerterrein zijn tijdens de week autovrij. Je dient voor elk vervoersmiddel waarmee je komt, tenzij je met een camper komt als kampeermiddel, een parkeerticket aan te schaffen. Zonder parkeerticket kan je jouw auto niet parkeren.

Tijdens de week is het park en alle terreinen autovrij. Je camper kan dus op het kampeerterrein staan als kampeermiddel of op het parkeerterrein als vervoersmiddel.

We bieden campingtickets aan met en zonder stroom. Op het veld zonder stroom zullen 1 of meerdere oplaadpalen staan om je mobiel te kunnen opladen. Dat veld is alleen geschikt voor tenten. De velden met stroom zijn afgezekerd op ongeveer 8 ampere per plek.

Er zijn slechts enkele accommodaties op het park, daardoor wordt het voornamelijk een gezellige kampeerweek. Kom jij ook?