Zomerweek – Jongerenprogramma

Jongerenprogramma

 

BRAVE HEART

Dit wordt de beste week van jouw hele zomer!! De Heart 2Heart Zomerweek 2020!
Deze week is levensveranderend!

In de Jongerentent staat het thema “Brave Heart” centraal.
We kijken uit naar een geweldige én stoere week! Een week met een avontuurlijk programma, inspirerende sprekers en indringende worship. Ook willen we jou uitdagen om uit je comfort zone te komen en te ontdekken welke talenten en leiderschapskwaliteiten er in je zitten.
We willen ons verwonderen over de grootheid van God, die zichtbaar is in Zijn scheppingskracht, en met elkaar ontdekken wat Hij heeft gelegd in onze identiteit. Met zo’n thema denk je natuurlijk ook aan ridders en paarden, die gaan zeker niet ontbreken!

De teams hebben een centrale plek in het programma. Na ieder ochtendprogramma ontmoet je jouw team. Hier zal je de beste  gesprekken hebben, vragen kunnen stellen, keuzes gaan maken en nieuwe vriendschappen kunnen aangaan.

Het team van Royal Mission wil je uitdagen en aanmoedigen om je leven te gaan leven voor datgene dat het allerbelangrijkste is: de eer en glorie van Jezus! Je wordt uitgenodigd om een relatie aan te gaan met Jezus, en om met je eigen en unieke gave en talenten anderen te gaan vertellen over Jezus, door woorden en daden!

Aarzel niet langer en meld je aan voor deze fantastische week! Tot dan, wij zien naar je uit!
Team Jongerentent

De jongeren van 17-23 jaar zullen een prachtige week beleven onder leiding van Martin en Karin Koornstra. Martin en Karin leiden Royal Mission en staan met een team van enthousiaste medewerkers klaar voor jou. Ze hebben een afwisselend programma voorbereid met thema’s die ertoe doen. Een fantastisch programma vol vriendschap en vakantie, discussie en devotie, sport en studie, film en ontbijt met heel veel gezelligheid. Samen gaan we een bijzondere week tegemoet, waarin we de kracht en liefde van onze Vader gaan ontdekken en ervaren. Je bent van harte welkom in de jongerentent!

Om goed overzicht te hebben op het aantal deelnemers in de jeugdtent vragen we aan de 20- t/m 23- jarigen om vooraf een keuze te maken voor de jeugdgroep (17-23 jaar) of dat ze naar het programma voor de volwassenen in het Pagecentrum gaan (24+).

Het thema voor deze twee groepen volgt later.

Ik zal u loven met een oprecht hart
als ik uw rechtvaardige voorschriften leer.

Psalm 119:7 – NBV