Zomerweek – Kosten

Kosten

De kosten voor deelname aan de Heart2Heart Zomerweek bestaan uit de volgende 4 onderdelen:

1. Parklasten (incl. toeristenbelasting)
2. 
Boekingskosten
3. 
Conferentiekosten
4. 
Accommodatiekosten

Daarnaast kun je ervoor kiezen gebruik te maken van catering, verzorgd door Pagedal.

LET OP: Aanmelding en wijziging op een bestaande reservering zijn na 3 juli 2020 (tenzij eerder volgeboekt) niet meer mogelijk, ook niet meer ter plekke. Er zijn dan alleen nog kaarten voor volwassenen per dienst verkrijgbaar.

1. Parklasten
Alle deelnemers aan de conferentie vanaf 3 jaar betalen € 1,80 p.p.p.n. (per persoon per nacht).

Voor campinggasten betreft dit 6 nachten (zaterdag- t/m donderdagnacht). Voor de andere accommodaties 5 nachten (zondag- t/m donderdagnacht)

2. Boekingskosten
Per reservering betaal je € 16,40 boekingskosten.

3. Conferentiekosten (Het is niet toegestaan om op het park te verblijven zonder de conferentiekosten te betalen)

Volwassenen (vanaf 17 jaar): € 110,-
Kinderen 2 t/m 16 jaar: € 60,-
Kinderen 0 + 1 jaar: gratis *

Daggasten hele week vanaf 17 jaar (zonder accommodatie): € 120,- (betalen geen parklasten)
Daggasten hele week 2 t/m 16 jaar (zonder accommodatie): € 75,- (betalen geen parklasten)
Daggasten hele week 0 + 1 jaar (zonder accommodatie): gratis *

* Ben je in verwachting en zal het kindje voor 26 juli 2020 geboren worden, dan moet de baby ook aangemeld worden. Dat mag met de ‘uitgerekende datum’ als geboortedatum. Let op: Gezien de kwetsbaarheid van en de intensieve zorg voor pasgeboren baby’s kunnen we helaas geen opvang verzorgen voor baby’s jonger dan acht weken.

4. Accommodatiekosten per week (incl. schoonmaak)

Accommodatie Kosten
Meerpersoonskamers Pageborg (je slaapt met meerdere personen op een kamer, vrouwen en heren apart) – je dient hierbij nog verplicht volpension catering te reserveren, zie hieronder – 5 nachten (zo. t/m do. nacht)  € 99,00
Appartementen (2 personen) – 5 nachten (zo. t/m do. nacht) € 447,-
Bungalows standaard (4/5 persoons) (minimaal 3 personen*) – 5 nachten (zo. t/m do. nacht)  € 627,-
Bungalows middel (6/7 persoons) (minimaal 6 personen*) – 5 nachten (zo. t/m do. nacht)  € 893,-
Bungalows groot (8/10) (minimaal 8 personen*) – 5 nachten (zo. t/m do. nacht)  € 1079,-
Campingplaats, geschikt voor caravan of bungalowtent 60 m2 – 6 nachten (za. t/m do. nacht) € 185,-
Drenthe Tent (minimaal 3 en max. 4 personen) – compleet ingerichte tent
Bij een 5e persoon wordt een bijzettentje (1.90 x 1.90 m2) bijgeleverd (inclusief opblaasbaar matras), extra kosten hiervoor bedragen € 45,-. Klik hier voor meer informatie over de Drenthe Tent.
€ 585,- (+€150 borg)

Cateringkosten
Op de meerpersoonskamers in Pageborg is het niet mogelijk zelf voor maaltijden te zorgen; volpension catering is bij deze optie verplicht. In de appartementen, de bungalows en op de camping kun je zelf voor maaltijden zorgen. Daarnaast kun je gebruik maken van de eenvoudige menukaart van het eetcafé.

Wil je liever niet zelf koken, dan kun je je ook aanmelden voor de catering van Pagedal. Deze cateringservice betreft zondagavond (diner), maandag t/m donderdag (ontbijt, lunch en diner) en vrijdag (ontbijt en lunch).

Voor de volpension-service voor deelnemers van 13 jaar en ouder betaal je € 179,50; voor kinderen tot en met 12 jaar € 133,25.

Het is ook mogelijk alleen de warme maaltijden (’s avonds) te reserveren. De kosten hiervan zijn € 102,50 voor deelnemers van 13 jaar en ouder en € 71,75 voor kinderen tot en met 12 jaar.

Pagedal heeft geen dieetkeuken, maar je kunt wel aangeven dat je een vegetarisch menu wilt.

*Aanmelden met meerdere personen
De verschillende bungalows zijn in principe geschikt voor 2 volwassenen en een aantal kinderen, aangezien er meerdere stapelbedden in de huisjes aanwezig zijn. De 6-7 en 8-10 persoons bungalows beschikken net als de andere locaties over 1 doucheruimte inclusief toilet. Als je met meerdere personen dan staat aangegeven in een bungalow verblijft, ben je zelfverantwoordelijk voor extra inventaris (stoelen, bestek etc.)

Appartementen zijn alleen voor 2 personen toegestaan!

Voorbeeld: je wilt een 4/5 persoons bungalow huren. Deze bungalows moeten met minimaal 3 personen worden bewoond tijdens de Heart2Heart Zomerweek. Bij aanmelding vermeld je de gegevens van alle 3 personen die in deze bungalow zullen verblijven. Het is dus niet toegestaan om alleen je eigen gegevens door te geven, met de opmerking dat de andere twee personen zich later zullen aanmelden. Voor 6/7-persoons bungalows geldt dat deze met minstens 6 personen bewoond moeten worden; je vermeldt dus de gegevens van alle zes deelnemers. Voor 8-10 persoons bungalows geldt dat deze met minimaal 8 personen bewoond moeten wonen. Bij aanmelding vermeld je alle namen en overige gegevens van de mensen die deze bungalow betrekken. Voor appartementen en campingplaatsen geldt hetzelfde: bij aanmelding dien je alle gegevens te vermelden van de mensen die een bepaalde plek bezet zullen houden.

Zwembad
Deelnemers die in een bungalow, appartement, kamer of op de camping verblijven kunnen gratis gebruik maken van het zwembad. Daggasten die de hele week of eenmalig komen, kunnen onder betaling gebruik maken van het zwembad. 

De facturen worden gemaakt en verzonden door Pagedal
Heb je vragen over je factuur, dan kun je hierover met Pagedal contact opnemen (0599-611000). Kijk voor de zekerheid eerst onder ‘meest gestelde vragen’, misschien is daar al antwoord. Pagedal Booking is dagelijks bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00 uur. Je kunt Pagedal ook mailen voor vragen over de reserveringen via booking@pagedal.nl

Kaarten per dienst (ter plekke verkrijgbaar aan de Heart2Heart receptiebalie)
LET OP: Er zijn alleen kaarten voor volwassenen per dienst te koop (voor kinderen, tieners en het jongerenprogramma is dit helaas niet mogelijk). De kosten bedragen € 14,- per dienst.