Zomerweek – Tienerprogramma

Tienerprogramma

Het thema is ´Let Love Lead´.

De bijbel in gewone taal omschrijft de eerste versen van 1 Kor 13 als volgt:

Zonder liefde is alles zinloos
1 Als je geen liefde hebt voor anderen, zijn je woorden zinloos. Zelfs al laat de heilige Geest je alle talen van de wereld spreken, en ook nog de taal van de engelen. 2 Als je geen liefde hebt voor anderen, beteken je niets. Zelfs al laat God je zijn boodschap bekendmaken en krijg je van hem al zijn geheime kennis. En zelfs al heb je zo’n groot geloof dat je bergen kunt verplaatsen. 3 Als je geen liefde hebt voor anderen, dan is alles wat je doet, zinloos. Zelfs al verkoop je je bezit, en geef je het geld aan de armen. Zelfs al sterf je in het vuur, omdat je je leven geeft voor de goede zaak.

Met andere woorden, liefde is ontzettend belangrijk. De vraag is…………hoe ziet liefde er uit in het dagelijks leven? Tijdens de samenkomsten hebben we weer een te gekke band en denken we na over 3 dingen. Ten eerste: Gods liefde voor jou, ten tweede: groeien in liefde voor Hem, en ten derde: Zijn liefde zichtbaar maken door jouw leven heen. We hebben weer topsprekers die hier op een boeiende manier over komen vertellen. We zien er enorm naar uit om samen met 350 tieners onze God te aanbidden, wat een feest is dat ieder jaar weer! Daarnaast is er natuurlijk van alles te doen. We hebben een mega stormbaan en een buikschuifbaan, movie nights, leuke outreaches, interessante seminars en workshops, teveel om op te noemen. Je moet het zelf maar komen beleven deze zomer! Dus……….maak je ouders enthousiast en geef je snel op voor de heart2heart Zomerweek! See you there!

 

De tieners in de leeftijd van 13-16 jaar gaan een geweldig feest beleven onder leiding van Pieter en Kyra Zwart. De tienertent is the place to be! Pieter en Kyra geven al 10 jaar leiding aan de Foundation4Life Bijbelschool en zullen met een team van medewerkers een cool en radicaal programma verzorgen.

Er zijn movienightssportactiviteitenseminarsworkshopsenergizers en aan het eind van de week natuurlijk een spetterende afsluiting! Samen met enkele honderden tieners gaan we de week van het jaar beleven! Zorg dat je erbij bent! 

Let op: Als jouw kind 12 jaar is dien je vooraf te kiezen of je kind bij de groep van Herman Boon (10-12 jaar) of naar de tieners (12-16 jaar) gaat. Als je tiener zestien jaar is, dien je ook vooraf te kiezen of hij of zij naar de Tieners (12-16 jaar) of naar de Jongeren (17-23 jaar) gaat. We willen je er wel op attenderen dat het jongerenprogramma specifiek bedoeld is voor de leeftijdsfase van 17+. Op het aanmeldformulier dien je dit aan te geven.

Ik zal u loven met een oprecht hart
als ik uw rechtvaardige voorschriften leer.

Psalm 119:7 – NBV