Zomerweek – Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat is het adres van Pagedal?
Het adres is: Pagedal, Hoveniersweg 1, 9502 BW, Stadskanaal.

Hoe is de telefonische bereikbaarheid?
Wij zijn tijdens de Heart2Heart Zomerweek alleen voor noodgevallen bereikbaar op nummer 06-15422283 (buiten de Heart2Heart Zomerweek is dit nummer niet in gebruik). Bij geen gehoor kun je, uitsluitend bij een noodsituatie, bellen tijdens kantoortijden naar nummer 0599-611000 (receptie Pagedal).

Hoe kom ik op Pagedal?
Elke deelnemer dient zelf te zorgen voor vervoer van en naar Pagedal. Deelnemers die met het openbaar vervoer komen, kunnen per trein reizen naar station Assen. Daarna met de bus naar Stadskanaal. Het is voor ons niet mogelijk om je in contact te brengen met deelnemers uit je omgeving om mee te rijden.

Moet ik mijn eigen lakens en dekens meenemen of liggen die klaar? En handdoeken?
Laken- en handdoekensets kun je huren bij Pagedal (€ 7,50 per pakket). Je kunt natuurlijk ook zelf lakens en handdoeken meenemen. Alle bedden zijn eenpersoons en voorzien van een kussen en een dekbed.

Moet ik zelf koken?
In de bungalows en op de camping kun je zelf koken, maar het is ook mogelijk gebruik te maken van de cateringservice van Pagedal (tegen betaling, verplicht vooraf reserveren, aanmelden kan tot uiterlijk 3 juli 2020, reserveren op de dag zelf is niet mogelijk). Daarnaast is er een klein eetcafé en staat er regelmatig een mobiele snackbar op het terrein. Heb je je aangemeld voor de catering? De eerste (warme) maaltijd is op zondagavond om 17:30 uur. De laatste lunch is op vrijdagmiddag om 12:30 uur. De overige maaltijden dien je zelf te regelen (bijvoorbeeld bij eerdere aankomst).

Is er een supermarkt op het terrein?
Op het terrein van Pagedal is geen supermarkt, maar er is een supermarkt (Poiesz supermarkt) op circa 1 kilometer afstand van het terrein. Verder zijn er diverse supermarkten gevestigd in het centrum van Stadskanaal (5 min. met de auto)

Is er elektriciteit op de camping?
Er is per campingplek een aansluiting voor elektriciteit. Er worden geen extra kosten berekend voor het gebruik van elektriciteit. Gebruik van elektrische kachel, magnetron, airco, elektrische kookplaat, barbecue en grill is niet toegestaan.

Kan ik de conferentie gedeeltelijk bezoeken, of voor een dag?
Het is alleen mogelijk voor volwassenen om de conferentie per dienst bij te wonen (voor kinderen, tieners of jongeren is dit helaas niet mogelijk). Je betaalt per dienst € 14,- (het middagprogramma is gratis). Je hoeft hiervoor niet van tevoren te reserveren. Kaarten zijn bij de informatiebalie van Heart2Heart verkrijgbaar. De balie bevindt zich in de grote evenementenhal op het park. Wil je de hele conferentie bijwonen als daggast, en dus alle diensten meemaken, dan dien je je vooraf aan te melden. De seminars zijn ook voor daggasten gratis te bezoeken, hiervoor geldt wel: vol=vol.

Kan ik ook een paar nachten komen kamperen?
Het is niet mogelijk om halverwege de conferentie een nieuwe kampeerplek in te nemen of een nieuwe bungalow te betrekken. Wel is het mogelijk om aan het begin van de conferentie een kampeerplek in te richten (met tent/caravan) en deze pas halverwege de week te betrekken. Je bent dan echter het volledige bedrag verschuldigd voor de accommodatie en de conferentie. Ditzelfde geldt voor een bungalow. Het is evenmin mogelijk om halverwege de conferentie op te breken van het kampeerterrein. Tent en/of caravan kunnen pas op vrijdagmiddag na 12:45 uur tot uiterlijk 18:00 uur worden weggehaald van het kampeerterrein.

Mag ik mijn huisdier meenemen?
Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein van Pagedal.

Mijn kind wil graag naar een andere kindergroep, kan dat?
Nee, kinderen worden ingedeeld naar leeftijd en niet naar hun schoolgroep.

Mogen twaalfjarigen ook naar de tieners?
Als je kind twaalf jaar is dien je vooraf te kiezen of je kind bij de groep van Herman Boon (10-12 jaar) of naar de tieners (12-16 jaar) gaat. Op het aanmeldformulier dien je dit aan te geven. Deze keuze kun je tijdens de week zelf niet meer wijzigen. Voorafgaand aan de conferentie deze keuze wijzigen kan tot uiterlijk 10 juni 2020, mits er nog plaats is in de desbetreffende groep.

Mogen zestienjarigen ook naar de jeugd?
Als je tiener zestien jaar is dien je vooraf te kiezen of je tiener bij de Tieners (12-16 jaar) of naar de Jeugd (17-23 jaar) gaat. Op het aanmeldformulier dien je dit aan te geven. Je tiener kan deze keuze tijdens de week zelf niet meer wijzigen. Voorafgaand aan de conferentie deze keuze wijzigen kan alleen voor 10 juni 2020 mits er nog plaats is in de desbetreffende groep. We willen je er wel op attenderen dat het jeugdprogramma specifiek bedoeld is voor de leeftijdsfase van 17+.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik op de camping mijn tent naast die van vrienden of familie kan opzetten?
Op de camping bij elkaar staan met vrienden of familie is alleen mogelijk als je tegelijkertijd aankomt. Wanneer je op de camping graag naast iemand wilt staan, dan kun je dit niet vooraf aangeven bij aanmelding. Je dient op de dag van aankomst tegelijkertijd te arriveren, en de wens kenbaar te maken aan de parkeerwachters van het kampeerterrein. Het is vooral om logistieke redenen niet mogelijk om een stukje grond ‘af te zetten’ met linten of iets dergelijks.

Tot wanneer kan ik annuleren zonder dat ik de hele prijs moet betalen?
Bij annulering tot vier weken voor de Heart2Heart Zomerweek wordt het betaalde bedrag terugbetaald. Wel worden er bij elke annulering van een reservering/boeking € 25,60 annuleringskosten in rekening gebracht. Annulering kan alleen per e-mail via booking@pagedal.nl. Bij annulering vanaf vier weken voor de Heart2Heart Zomerweek is restitutie niet mogelijk. Eventueel kun je via een van tevoren zelf afgesloten annuleringsverzekering dit bedrag van je verzekering terugkrijgen.

Kan ik ook een dagje eerder komen of een dagje langer blijven?
Nee, je kunt niet eerder komen en het is ook niet mogelijk om langer te blijven. De conferentie duurt van zondag 26 juli t/m vrijdag 31 juli. Kampeerders arriveren (vanaf 11:00 uur) echter al op zaterdag 25 juli. Huurders van een appartement, meerpersoonskamer of bungalow kunnen zondag arriveren vanaf 15:00 uur en dienen hun accommodatie uiterlijk vrijdag 31 juli voor 17:00 uur te verlaten. Campinggasten dienen het terrein vrijdag voor 18:00 uur te hebben verlaten. Vanwege de veiligheid mag je met de auto het terrein niet vóór 12:45 uur op vrijdag 31 juli verlaten. Je mag op vrijdag 31 juli ook niet vóór 12:45 uur met de auto het terrein op rijden (dus ook niet ’s morgens heel vroeg).

Weten jullie ook hoteladressen of campings in de buurt?
Nee, maar Google weet dit wel.

Mogen we op de camping barbecueën?
Nee, er mag niet gebarbecued worden op de camping.

Als ik meehelp met kinderwerk of BHV, krijg ik dan korting?
Medewerkers komen in aanmerking voor een interessante korting (zie de banner: ‘meewerken kinderwerk’).

Zijn er ’s avonds ook kinderprogramma’s?
Kinderen van 0 t/m 7 jaar hebben alleen ’s ochtends een programma. Kinderen vanaf 8 jaar hebben ook op zondag-, dinsdag- en donderdagavond een programma. Kinderen vanaf 10 jaar hebben elke ochtend en avond een programma.

Is de accommodatie en het terrein geschikt voor rolstoelgebruikers?
Ja, het terrein is geschikt voor rolstoelgebruikers. Bij aanmelding is het belangrijk aan te geven dat je rolstoel-afhankelijk bent. Alleen een appartement op de begane grond of een 4-5 persoons bungalow zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Let op: de accommodaties zijn niet geschikt voor elektrische rolstoelen, deze zijn over het algemeen te groot. Daarnaast zijn er geen specifieke voorzieningen bij toilet en douche voor rolstoelgebruikers. Je kunt eventueel zelf hulpmiddelen aanvragen via je thuiszorgorganisatie.

Is er een mogelijkheid voor een extra bed in een bungalow?
Er zijn over het algemeen meer bedden aanwezig in de bungalows dan het opgegeven aantal, maar een luchtbed kan ook gebruikt worden in de woonkamer. Als je met meerdere personen bent dan staat aangegeven in een bungalow, ben je zelf verantwoordelijk voor extra inventaris (stoelen, bestek, etc.). In een 2-persoons appartement mogen niet meer dan 2 personen verblijven.

Kunnen we gratis gebruik maken van het zwembad?
Conferentiedeelnemers die ook op het park overnachten, kunnen gratis gebruik maken van het zwembad. Daggasten die eenmalig of de hele week komen, kunnen onder betaling gebruik maken van het zwembad.