Mini zomerweek 2020

Online Heart2Heart mini zomerweek

We leven in bijzondere en onzekere tijden waarin we als Kerk worden uitgedaagd om het Evangelie op andere manieren naar buiten te brengen. Het is mooi om te zien dat de mooiste boodschap aller tijden zoveel meer beschikbaar is geworden op de digitale snelweg dan ooit tevoren.

 

De generale

Vanaf de laatste zomerweek stonden ook wij voor grote uitdagingen. In allerijl moest er een Stichting worden opgericht om de zomerweek van 2020 te kunnen voortzetten. Achter de schermen hebben we samen met Vrij Zijn hard gewerkt om dit mogelijk te maken.
Stichting Heart2Heart – met als slogan: Ervaar het hart van God – werd in december 2019 opgericht. De oprichters zijn: Wilkin vd Kamp, Jan Sjoerd Pasterkamp en Gerard de Groot.

Als Heart2Heart waren we vol enthousiasme om een generale repetitie met Vrij Zijn samen te doen zodat we in 2021 het stokje volledig over zouden kunnen nemen.

 

Corona en Pagedal

Maar toen kwam het Coronavirus en dat veranderde alles. De eerste Heart2Heart zomerweek moest worden gecanceld en alles kwam tot een radicale stop. En dat terwijl we nog maar net als nieuwe Stichting geboren waren.
Het zorgde voor de nodige vragen. Welke geloofsstappen mogen we nu gaan nemen…?

Inmiddels is ook duidelijk geworden dat de volgende Zomerweek niet meer op Pagedal zal plaatsvinden omdat zij vanaf deze zomer een Roompot vakantiepark zullen zijn. Maar al verandert de locatie, we zien alweer uit naar de volgende Zomerweek waarin we opnieuw een vakantieweek willen gaan combineren met stevig geloofsopbouwend onderwijs. We zijn er dan ook van overtuigd dat God ons een mooie nieuwe locatie zal geven.

 

Hij mag niet verloren gaan!

Ieder jaar weer veranderen er zoveel levens tijdens de Zomerweek en worden er radicale keuzes gemaakt voor Jezus, juist ook door de jongere generatie. Daarnaast zijn er velen die het werk en de Persoon van de Heilige Geest op een diepere manier in hun dagelijks leven hebben leren kennen.

Deze bijzondere week mag gewoon niet verloren gaan voor Nederland!

 

Mini zomerweek

In de aanloop naar de zomer zijn we door diverse mensen benaderd of we vanuit Heart2Heart een digitale zomerweek wilden organiseren. Inmiddels is de online Heart2Heart mini Zomerweek van 25 – 31 juli 2020 door velen meebeleefd via YouTube.

Ook mensen die de Zomerweek nooit bezocht hebben, konden via deze mini Zomerweek een voorproefje krijgen. De vaste sprekers waren te zien: Wilkin vd Kamp, Willem Ouweneel, Jan Pool, Wim Hoddenbagh, Martin Koornstra, Pieter Zwart en natuurlijk Gerard en Lydia de Groot.
Zo konden we tijdens de zomervakantie toch nog iets meebeleven van de Zomerweek en helpt het je vast en zeker om uit te zien naar de volgende Zomerweek!

 

Gratis

De mini Zomerweek was gratis te volgen en in de komende tijd kunnen de afleveringen nog steeds bekeken worden via de toegestuurde links in de nieuwsbrieven. Wil je de links nog ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief waarin we de links naar de afleveringen zullen vrijgeven.

 

Ben je gezegend? Zegen ons!

Natuurlijk hebben we kosten gemaakt om deze online Zomerweek mogelijk te maken. We willen dan ook vragen of je mee wilt dragen in de kosten door een gift over te maken of een hartsvriend te worden.

 

Heart2Heart is meer

Bovendien is Heart2Heart meer dan alleen de Zomerweek, in de nabije toekomst zullen er o.a. onderwijsdagen worden georganiseerd. Help ons in ons werk en word deel van dit mooie avontuur om de Kerk in Nederland toe te rusten en te activeren zodat nog veel meer mensen het hart van God zullen ervaren!

Maak een gift over of wordt hartsvriend van Heart2Heart, dat kan eenvoudig via deze knop.

Namens Heart2Heart,

Gerard en Lydia de Groot

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen rondom de Zomerweek en andere evenementen.